Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa".


SOM KATTEN KRING HET GRÖT GÅR PREDIKANTERNA I SVERIGE!

Ordets tjänare och förvaltare, kring

sanningen om, att dräpa Guds

barn i moderlivet, Guds

avbilder!


De tiger, alla! och vill få

Gud tyst, också.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-27 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld