Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.ziare.com/international/burkini/de-la-bikini-la-burkini-ne-arata-istoria-ce-se-va-intampla-1434234?utm_source=Stirileprotv.ro-Cross&utm_medium=De+la+bikini+la+burkini%3A+Ne+arata+istoria+ce+se+va+intampla%3F&utm_campaign=Interpromo


I prefer the "burkini" fashion, than bikinis."

 


I prefer the "burkini" fashion, than bikinis."Burkina or not Burkina” = 2016 år or not 2016? Because I don't want to excite donkey Dick!


I prefer the "burkini" fashion, than bikinis.

 

(Poeter.se It is claimed much here but we cannot say that we do not developing the word we grow together with the glorification of the word)

 

  • 2016 augusti Affärsman med algeriska rötter har betalat böterna på flera muslimska kvinnor som bar den "burkini" på stränderna i Cannes.Affärsman med Nekkaz algeriska ursprung, för Diane, inte bara att han har betalat böter endast nyligen ändrats, mode på strand för kvinnor Kvinnor har fått böta efter myndigheterna i Cannes, men även från andra städer i Frankrike, har förbjudit sådan islamisk port Beach kläder.Hur kom bilar titt och hur det gick till stranden på 1700-talet moden på playa är alltid en påstridig, orsak till starta krig, nu måste man sörja i svarta dräkter. flykting katastrofen jag skulle dela stränder som konst för exhibitionister, och kalvinism puritaner.
  •  
  • Han har gjort till en vana av att hjälpa finansiellt och ansvar Frankrikes muslimer eftersom islamiska förbjudna bär skrud, skriver The Independent.
  • Kvinnor har bötfällts med 36 euro, efter det att myndigheterna i Cannes, men även från andra städer i Frankrike, har förbjudit sådant islamiskt mode klädsel,
  • I 18th och 19th århundradena tillät inte etiketten damerna att klä av sig i bikini på stranden. Att aktivera förtroendevalda av fair kön att bada i havet, men också att bevara anständigheten och värdighet, det var så kallade "maskiner gjort badrum". De vill med en mängd trä vagnar på fyra hjul, som var dras av hästar eller vatten skjuts av andra. Damerna angetts klädd i dessa "prylar", ligger på havssidan och utbyts i klänningar, som inte tolerera någon ytterligare med nutiden. Efteråt var droska släpades i vattnet, där kvinnor kunde gå ut på havet för att bada.
  • För dem som inte visste för att bada, fanns det några speciella strängar som de stöds, för att säkerställa säkerheten. Efter äventyret slutar i vatten, damer som klättrade in i badrummet, där de gjorde byttes och släpades tillbaka på stranden. Bad maskiner var släppt i ” The Kingdom of Great Britain, (Sverige) omkring år 1750 och sedan spred sig till USA, Frankrike och Tyskland. På tidigt 1920-talet, bilar har gradvis börjat försvinna.



Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-27 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP