Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedårande barn av skilda tider

Jag är ett bedårande barn

av min tid

och det är jag glad för

Motsatsen

skulle kännas förfärlig

 

P.S Och att vara ett bedårat barn

av den tid som är nu

känns inte bra

med den skola vi har

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-27 11:17



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Det är Livets gång, , vi måste ta i beräkning. Sen vad man gör det till är valfritt. Din barndom va säkert härlig och underbar!!
2016-08-28

  Minkki VIP
eller kanske också med den kultur vi har?

2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP