Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅR DET SKRIVET I GUDS ORD, ELLER INTE

"Du skall inte dräpa". Om det nu står så,

vilket det gör, varför predikas

det inte då?


Det skulle kunna rädda människoliv!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 12:14



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sataffan Nilsson, ett starkt försvar, som inte används till annat än försvar, är fredsbevarande.

Jag undvek självklart komma i bråk med Ingemar Johansson eller Mike Tyson och säker undvek Diu också, en sån framtid: då den "korta stickan" - i en sån händelse - var Din eller min.

Också de som vill krig, gör en saklig bedömning, de vill ju gå segrande ur en sådan konflikt!
Mvh/S-E
2016-08-28

    Sven-Erik Sköld
Tack, Semper Fi! Vi behöver uppmuntra varandra, att vandra Ordets väg, som är Guds väg! Mvh/S-E
2016-08-28

  M M Mannheim VIP
Dina texter gör STOR nytta! Tänk om alla kunde tänka så skulle världen se bättre ut.
Att krig legaliserar våld är ju rätt, men vilka vill ha krig! Inte du och inte jag, inte Gud och inte Jesus. Det är kapitalet som vill ha krig och vill att soldater ska ut och kriga och undviker själva våldet i skydd. Precis som nu mot den allt galloperande kriminaliteten i Sverige.
Skriv Sköld och bli skölden mot de som inte tror!
2016-08-27

  Staffan Nilsson
Du predikar inte det heller, du vill ju ha ett starkt försvar, vilket öppnar för dräpande av fiender - inte att omvända dem.
2016-08-27

  sjungman
Det finns alltid situationer som kräver undantag från en regel. Du ältar detta till max. Till ingen som helst nytta.
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld