Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnestillstånd fjäril

Fjärilar Flyger.
Fjärilar Flyktar.

Är Fjärilen diger?
Den som tar det lugnt.




Bunden vers av Mim
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-08-27 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim