Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppnådd fart hos fjäril!

I vilka hastigheter?
Vilken hastighet, kan en fjäril uppnå?




Bunden vers av Mim
Läst 157 gånger
Publicerad 2016-08-27 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim