Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2-Sekundersfågel!

En fågel.
En sädesärla.

Ser den människan, som en fara?
Eller kommer den tillbaka till samma ställe?
Samma ställe som människan och fågeln, fick syn på varandra, och fågeln flög iväg?
Kommer den tillbaka, oberoende av mat?
Det var ju dess ställe!
Där det dessutom fanns mat gömt i marken.
Kommer den att minnas?
Eller kommer den vara glömsk, som en guldfisk?




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-27 19:17



Bookmark and Share


  tidsliv
Vackert perspektiv och rolig att läsa. Gillar djupet som blandas med de ytliga tankarna
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim