Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sport

Jag älskar sport

jag surfar varje dag på nätet

 




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 468 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-08-28 14:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan man också göra...kul...
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Jag är också en sportig soffpotatis.

Bara du inte gör som norrmännen och häller vatten i datorn för att
kunna surfa...
2016-08-29

  Ingrid Trolle
jättefint Connie!
Jag kan se dig fräsa
iväg på surfbrädan
som ditt vanliga glada jag
2016-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var bra!
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie