Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkigheten..


förlorad i stunder

 

Min vän är en hund, jag tror han är en cocker spaniel. En jag höll kär kan också ha varit en hund, eller så var han en varg. Det är svårt att veta när man är uppäten. Jag niger inte längre. Länge efter att jag tog emot brevet ur kungens hand neg jag. Plötsligt en dag var det slut. Hur många dagar behöver det gå innan tilliten tränger in genom huden. Och så den där jävla mossan. Och tallukten. Dansande troll med orangea strumpor. Får dom finnas där på riktigt eller ska vi bara tänka oss kåta. I högen av tidningar vet jag det ligger en artikel jag ville läsa som jag inte i stunden tog mig tid. Vissa saker man inte fångar går för alltid förlorade i tidens flöde. Vinet värmer strupen och nästa som rör mig.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-28 17:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att bli uppäten av vargar är inte trevligt. Jag blev det ofta som barn vaknade jag och bara skrek efter dessa drömmar om vargflocken som tog mig å det sista jag såg var det röda gapet med rader av skarpa tänder ! Jag niger inte heller eftersom det inte ingår i etiketten att en man skall niga ! Dansande troll såg jag också på landet hos 'famo' för jag hade vakendrömmar när månen sken in över sovrummet - mins ej om dom hade orange strumpor? "Vinet värmer strupen och nästa som rör mig." - Det här jag aldrig lagt märke till utom hur värmande det kan vara med en romtoddy en kall vinterdag !
2016-09-01

  Nils-Robert
Ett poetisk collage som målar skrivarens känslor på en rymd utan slut.
2016-08-29

  Blomma-Stjärna VIP
gillar... som jag gillar lukten av mossa och tall...
gillar... som jag gillar känslan av tillit när som den har trängt in genom huden!
2016-08-28

  Gunnar Hilén VIP
voff voff !
2016-08-28

  tidsliv
Vilken härlig text! Så finurlig
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP