Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Droppen som urholkar stenen
Är det samma droppe
Som får bägaren att rinna över




Fri vers av Cathrin M
Läst 517 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-28 19:33



Bookmark and Share


    jesse james
Intressant tanke/Jesse James.
2018-02-14

  Petter Wingren
Fin iakttagelse, en kombination som vidgar sinnet.
2016-10-06

  Martin Lind
Kort och kärnfullt.

2016-10-01

  Maria Sundelin VIP
En intressant tanke
Kramar
2016-09-01

    ej medlem längre
I varje fall är de väl lika stora!
2016-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Det kan det nog vara.
Beroende på perspektivet.
"Strået som knäcker kamelens rygg".
2016-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Intressant fråga att fundera på!
I båda fallen är effekterna stora.
2016-08-28

  Zandor
nä...det är en annan...
2016-08-28

    ej medlem längre
Komisk och filosofisk fundering :)
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M