Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renässans

Någon gång i framtiden
kommer vår tid
i historieböckerna
att kallas det mörka tjugohundratalet
krigen, rasismen, våldet och nöden
kommer att vara exempel
på människans råhet och dumhet
och sedan kommer tiden
med ljus och kunskap
den goda tiden
en renässans av nåd
lyckliga är de som får leva då.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-29 08:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den tiden kommer inte förrän i det Tusenåriga Fridsriket, där Jesus är Kung.
Men lyckliga, som sagt...

"Ba´ath" betyder renässans.
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP