Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla fritt

jag vill se bortom stjärnorna
slukas av oändligheten
uppleva galaxer i galaxer
falla ner i svarta hål
försvinna genom portaler
till nya dimensioner

släppa kedjorna
och
bli fri




Fri vers av brokensoul
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-28 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul