Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista året

Hatar att vakna med samma känsla
som jag brukade ha
Dra på mig samma fula jeans
Och cykla på samma skrangliga cykel
På samma skolväg
Upp och ned och upp och ned för de asfalterade backarna
Förbi gubben som alltid spelar dansbandsmusik i trädgården
Småpratar i korridorerna med samma halvtaskiga kompisar som berättar
Samma anekdoter som igår
Med samma förutsägbara dynamik
Det finns så mycket vi inte säger till varandra
Och det finns saker vi säger alldeles för ofta
Jag tänker på att jag hade velat ha någon där som du
Någon som ser igenom allt det ointelligenta
- för jag tar nog snart livet av mig
Om jag får höra en enda person till säga
Att man blir sjuk om man går ut utan mössa
När det är kallt




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-28 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många går utan mössa än det är kallt!;)
2016-09-11

    ej medlem längre
man blir sjuk om man går utan mössa när det är kallt. kan bli hjärnhinneinflammation.
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek