Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM TÄNKER BO HOS DJÄVULEN I EVIGHET

bör ju ta reda på

vem han

är.


Och Bibeln berättar det

och ögonen om vi

ser efter:


ondskans frukter,

gärningar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 95 gånger
Publicerad 2016-08-29 03:59



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
lycklig är den som bli "räddad"av dig och dina "profetior"
2016-08-29

    Sven-Erik Sköld
Hedvig Ordsökare, höstdikter räddar inga människor inför evigheten: sådana som VILL bli räddade. Mvh/S-E
2016-08-29

  Eila
Djävulen ber dig hålla tyst. Du tolkar det som en fabel. Svårt att frångå att djävulen stred om Jesus rätt till liv.

Sluta skriv om religion är du bussig.

Skriv en höstdikt.
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld