Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan

Du som bor längst bort
du min broder och syster
från andra sidan




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-29 07:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt, med stor omtanke diktar du om människor vi inte ser. Varken på jorden eller i himlen. Men borde tänka på.
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren