Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fins människor som sover i tält under regn p.g.a. herrar krig eller giriga kapitalismens trender. or slaget om jordens skorpa, då varnar fixar vi omätliga mun illdåd dina vanor… EU emigranter har asylsjäl påstår fru Anne Ramberg.


Jag beundrar dig till infinity punkten.

 

Rekommenderas Generalsekreterare Sveriges Advokatsamfund, Secretary General of the Swedish Bar Association.

Avokat  som söker kunder! 

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3481283
 

https://twitter.com/anneramberg

 

 

 

***Sommaren är fortfarande bara ett minne av en blomma

av vit täckande överseende, med till övertäckta anklarna.

 

Kanter alltid svälja,

 

Platser där du har varit

De platser som de har lärt sig något om lilla själ och oändligt.

 

Nedsteg i djupaste grottorna.

Bredvid dig går livet lättare.

Avskilt från resten av världen.

 

Igelkott vaka, av grottan

speglar som flyter på

vatten.

Och naturligtvis platsen som är helig.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-08-29 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP