Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusleetaren


Vad vill jag ha sagt?

 

Hösten är här.

Vackra dagar kan fylla upp min själ så den blir lika klar och hög.

Färgerna i mitt galleri är utsökt delikata.

 

Simmar och dyker bland minnen från sommarens heta dagar.

Rensar och gallrar och spar på allt det bästa.

Värk och annat är tillfälligt glömt när sommaren är så lyckligt gömd.

 

Sinnet är mer än vanligt välfyllt av goa skratt.

Syre och klorofyll berusar känslan.

Smeksamt mörker drar in och bådar gott om vila.

 

Fasen vad jag känner mig belåten.

Välutrustad inför Kung Bores annalkande ankomst.

Njuter och trivs med tillvaron och vad är konstigt med det?




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-29 08:31



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, kylan på vintern utomhus påverkar ju hela kroppen, allt drar liksom ihop sig! Som en snigel som lägger sig i skydd av skalet… med sina bilder i behåll.
2016-09-07

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...man märker verkligen att du är belåten...så skönt att fylla på inför framtiden...
2016-09-02

  erkki
Du sammanfattar väldigt väl, vad du vill ha sagt! Ju! :) Och du gör det bra!
2016-09-02

  Peter G VIP
vilken härlig text som förmedlar en stor förnöjsamhet och acceptans av tingens ordning, ja av livet och dess växlingar!

Fint att läsa, gör mig glad! :)
2016-09-01

  Lindha W Gustavsson
Innehållsrika rader fyllda med ord av självupplevda upptäckter från alla sinnen som ger glädje till läsaren.
Ser det du ser på din beskrivning!
2016-08-31

  Maria Sundelin VIP
En härlig känsla i denna
Kramar
2016-08-29

  Chawa VIP
Frukterna av färgsprakande livsglädje från nuet fylls i magasin, att i minnesfragment ta fram och njuta av i vintermörkret. Den bästa medicinen! Härligt foto och glad fin text!
2016-08-29

    ej medlem längre
Gula löv redan, sommaren är kort.
Sparade minnen och bilder att minnas i vinterkvällar gör livet rikare.
Förväntansfullt för kommande dagar!
Fin text!
2016-08-29

  soligajag_1 VIP
Sån underbar lektyr om sommar och dess värme plus allt mys som varit.
Hösten är här och färgerna är magiska .
Kung Bore tycker du om, medans jag ratar den. Härlig och varm poesi som kommer från ditt hjärta!!
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren