Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET HJÄRTAT ÄR FULLT AV DET TALAR MUNNEN

(och skriver handen) står det

i Guds Ord, och en del

tal och en del

skrift


verkar komma direkt från

Gehenna, från Satans

bostad.


Hur sådana hjärtan ser ut

inuti, det kan man

ana.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2016-08-29 10:22



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Semper Fy, det jag skriver är ett gott råd till Sven Erik. vad har du med mina kommentarer att göra annars?
2016-08-29

  M M Mannheim VIP
Onomatoprofet, det du skriver är ju ingen konstruktiv kommentar!
2016-08-29

  Onomatoprofet VIP
köp dig en spegel, Sven Erik Sköld
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld