Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan som varar länge

Kommer till ro
skuggorna tiger
mörkret är en vän
det finns inget kvar att önska
det är inte den tiden nu
väntar darrande
som harens unge
på någon från förr
minnet viskar namnet
på den jag saknar
glömda möten
ett då som var då
en längtan som varar länge.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-29 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aha...Setterlind...
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP