Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flytta

Jag skulle flytta.
Dagen innan
ritade hon planlösningen
med spritpenna på mitt bröst.
Jag hade oroat mig
för att allt som var mitt skulle få plats.
Nu klippte hon ut små möbelkopior
av servettpapper
och möblerade mitt bröst.




Fri vers av mayhem and order
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-29 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mayhem and order
mayhem and order

Mina favoriter
Gust
DAGBOK: JAN - JUN.