Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Iställetför-barnet"

Iställetför-barnet hittade sig själv i vedträna framför spisen
med hammare och späntkniv spjälkade hon fram ett Jag
medan hon lyssnade på vad som sas över hennes huvud
Sådan blev hon till
där och då




Prosa av Måna N. Berger
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-29 13:05



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Begåvat barn. Begåvad vuxen.
2016-09-18

  walborg
Oj vilken kraftfull bild!!!
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger