Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven på ett lösblad när Thomas och Tornado sov i ruffen och sjöarna bröt över fören på väg västerut


söndag morron

I gråvädersmorronen
Nidingen grå färglös
mot horizontens
regnmoln

Vi går mot
krabblänkar
västerom

vinden ökande
sydost

ser vakarna
för kräftlänkarna
i syd

dom får vänta
tills vädret
blir bättre

Ejdern slingrar
i sidsjön
undrar
vad gör Göran Persson






Fri vers av tom boreland
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-29 21:20

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ja, det kan man ju fråga sig. Närvaron
på sjön är skön.
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland