Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss döden

Vyss vyss
Du behöver inte skrika mer
Lägg ditt huvud på mitt bröst
hör mina tunga hjärtslag
Mitt hjärta slår tyngre
när ditt sakta tystnar

Vyss vyss
Känn mina bröst
höjas i takt
med dina sjunkande andetag
Jag andas
när du inte kan

Vyss vyss
Jag kysser dig ömt
när dina ord sinar

Det är över nu




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-29 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson