Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bróðir



han sitter på sin kammare ikväll
lägenheten gapar och alla utskrikna
som han som bad som han bad
och lite kärlek är väl icke att begära

och som vi skall leva men
att andas och allting allena

han sitter på sin kammare ikväll
som alla tända fönster utanför
och som han bad som han bad
som en öppen dörr en dörr för dig


och som vi skall välja men
varthän går viljans väg


han spatserar ensam inatt
med tankarnas sällskap
han vaknar imorgon
i ensamhetens famn







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-29 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra diktat lokatten!
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP