Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blosset

En liten tid, ett skeende,
en kort sekund på livets scen.
Ömhet blid, ett leende,
en vördad stund, så vackert ren.

En känsla klar, så få förlänad,
en minnesvård, att vårda öm.
Allt finns kvar, så få förtjänad,
sanning hård, en evig dröm.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-29 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP