Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och en natt

Tusen och en natt

mellan dröm och vaka

tankefragment

som varit ute på resa

återvänder

ger sig tillkänna

på ett säreget sätt

tål inte dagens ljus




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 07:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detta känns väl igen. Tur att man vaknar till verkligheten. Bra skrivet!
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP