Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håvpoeten

Jag är håvpoeten

Det är jag som tar håven

och fiskar upp nåt matnyttigt

då och då

ur stimmet i mitt inre

och i livets porlande vattenkälla




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-30 08:03



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
och det är jag som tar emot dina uppfångade vattenpärlor - tack!
2016-09-01

    ej medlem längre
ahh, det är du alltså;)
2016-08-31

  Zandor
grattis!
2016-08-31

    Sefarge VIP
En fjäder i hatten
Till dig för det!
:)

2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP