Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterskalv


där du borde ha gått

är det kratrar av svarta hål

går jag för nära kanske

jag också försvinner

där du borde sitta

den stolen står så ensligt tom

sätter jag mig där

kanske jag förnimmer dig

i samtal där du borde deltagit

är det så förtvivlat tyst

och det som ändå sägs

klingar så meningslöst

för utan dig är världen färglös

solen som skiner är blek

och allt, allt är fullt av saknad






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-30 10:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör, det som varit och det som är!
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP