Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom och fångade dem Nu demonerna dansar i mitt huvud


någonstans i horisonten

Någonstans i horisont
där vatten möter himlen
Sitter hon dagdrömmer
Hon Ser ut över horisont
Där vattnet möter himlen
sitter han dagdrömmer
Två själar som seglar i väg
Över havets mystik
Plan löst i livets sjökort
Själar som söker efter sin like
Någonstans i horisont
Där vattnet möter himlen
Ska själarna finna
Sin like
Förenas med horisonten
Där vattnet möter himlen

Den Ordblinde Poeten 

Leo Rudophzon 




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 11:34



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så vackert skrivet om havet
och själsfränder
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon