Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan dröm och vaka


Ordmagi

- Du är narren, sade anden till mig, när jag befann mig mellan dröm och vaka.

Den kosmiske narren
Narr narrator rotarran

Narrens berättelser och o-berättelser fram och segnälkab.

 

Tell us, Tellus! 

Vad händer nu? I detta nu?

Det tyska nuet, "nun"  -  likadant fram och baklämges...

Engelskans "now"  - "won" att någon vunnit baklänges...

Franskans maintenant - the main tenant - jaget som nuets hyresgäst,,,

Det nordiska nuet blir i franskt ental baklänges, "un"... 

Narrens ansvar är att narras, skämta, ljuga, locka till skratt med sina berättelser, narrativ...

Är vi inte alla ödets narrar på detta tidens smala näs...? Inte allt vi gör och säger lockar dock till skratt. Jordeloivet är en berättelse  på de tiljor vi kallar världen.

Tell us, Tellus, tell us your story! Now!

Narr narrator rotarran
Den kosmiske narren

- Du är narren, sade anden till mig, när jag befann mig mellan dröm och vaka.

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Algotezza VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-30 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP