Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surrealistiska drömsekvenser ( Markera/ Allt/ Klistra in)


Ordvirkaren/ Virrvarr

 

 

Kan hand/ lek. Mitt ansikte/ skiftar ord.

Tumavtryck. Kopparjoner i mitt hår. Du rullar din tunga/ avlång.

Avsätter/ budar märken, siktar. Gjuter tandrad.

Le /Ett ärtrör-gapa. Min mynning ( Markera/ Allt/ Klistra in)

 

- Du kommer alltid att vinna, inuti mig med dina samurajhänder.

Men vittran skriker huden grå.

- Var är alla vackra människor, finns inte,  syns inte.

Jag hoppas ändå. Skuggsidan upp, sveper höftkam. Ormögon

bränner stoft / slemhinnan. Glatt ( men skratta då!). Du rör dig lätt/ det känns så.

- Rörande

( Markera/ Allt/ Klistra in)

Solen irrar in- asfaltsdjuret i din blick/ stålsatt/ spetsad.

-Titta inte, titta inte in i hennes ögon.

Himmelsblå: 

"Du är fin!"

Hörselminnet;  din röst 

du ropade hennes namn, kallade henne : HORA, du ditt äckliga

beläte. Du/ kommer/ in- det låter så. Fint.

Värmen i luften.Dina händer virkar, orden till ett rum. Hon står i köket

väntar på dig.

- Vi slänger lampan när vi flyttar.

( Markera/ Allt/ Klistra in)

 

Jag hänger kvar. Vaknar

upp och ner.

 




Fri vers av Kozo
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-30 14:24



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Oh, den här gillar jag, hur du satt samman orden med gjutna tandrader. En sådan man ska läsa flera gånger (and so I do, förstås).
2016-08-31

    ej medlem längre
ett drömtäcke med
kolasnablar och björnklister+
2016-08-31

  i af apa
"hela havet stormar" i en
osnitslad bana...
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo