Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildarkiv fn inaktivt.


DET STÅR SKRIVET PÅ STJÄRNHIMLEN

Poesin kommer att överleva människan,
för den står skriven i stjärnorna.
                                   *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-30 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP