Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken
Den sliter och river i kroppen
Av saknad
Av längtan
Av hopp
Av tro

Förtröstan
Sinnesro
Mod
Förstånd




Fri vers av KristinaE
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-31 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE