Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens andetag

Din kärleks värme
Väver bomull i min själ
Ger ljus i mörk höst
Svanarna lämnar sitt dun på vår bädd
Aldrig kommer vintern mer att vara kall när svandunstäcken värmer vår lekamen
Vi vågade och vann över smärtan
Vi lämnar vår längtan i Guds nåd till ljuset åter får våra trädgårdar att blomma
när havet åter är varmt

Våra hjärtan delar smärtan i längtan och saknad
Alltid finns en flik av dig i mig och mig i dig
Våra hjärtan delar kärlekens sötma
Vårt blod rinner genom floder av känslor
Där liv förenas bortom tårar av salt

I lyckliga dagar möts våra ögons glädje
Gnistrar som himlens stjärnor
Lyser upp mörk jord
till bön om fred och sanning
Till världen

När våra andetag åter doftar vår




Fri vers av KristinaE
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-31 07:20



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fantastiskt vackert, vemodigt och förtröstansfullt - Du är värd en eloge för Den dikten!!!
2016-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken ÄR!
2016-08-31

  Nils-Robert
En så vacker dikt om kärlek
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE