Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarsblankett

En svarsblankett

som ska utgöra underlag

för t.ex debitering av tjänster

genom uttag från bankkonto

ska inte behöva ge upphov

till en massa frågor

av typ "Hur menade blankettkonstruktören?"

Sådana frågor ställer jag mig

när jag ska fylla i TeliaSoneras blankett

för autogiroinbetalning och E-faktura




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-31 09:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad ska detkrånglas till för undrar man ... Så jag testar med en underfundig klurig till tröst... Vart går bina när de vill ha drag? ... Jo de går på "bidraget" en riktig skiva för bin som kommer förbi!
2016-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Informationen skall vara så tydlig och klar att det inte uppstår några tveksamheter.
2016-08-31

    Sefarge VIP
Det nuvarande samhället
I ett nötskal:
Ett svar idag
Som ger upphov
Till massor av osäkra frågor!
P.g.a att det finns så många
Osäkra alternativ! Bra skriftat!
:)
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP