Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inristad

Du smeker mina ord

i tystnad 

 

möter min blick 

som ingen annan speglar

 

dina ögons poesi är så makalöst vacker

att kärlek är allt jag andas i din närhet

 

jag läser dig och ser allt det

det som dina ord speglar 

 

vår kärlek inristad i poetiska ord

för oss och ingen annan

 

ja jag älskar din poesi

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-31 13:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Du har kanske haft eller har en poetvän som kan formulera existentiella tankar på ett vackert och poetiskt språk? Ja alla kan inte uttrycka sin livsångest, sin separatism och sin längtan efter fullkomlighet som den poeten tycks kunna och jag måste säga att jag verkligen avundas honom :)
2016-09-01

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Jag har ofta svårt för dikter där orden kärlek eller älskar förekommer (jag tycker ofta de blir så lika varandra att jag blir lite uttråkad), men den här upplever jag som spännande och fräsch. Och så tycker jag inledningens fyra rader är så fängslande! Applåder!
2016-08-31

  ULJO
Så fint
2016-08-31

  Alysse VIP
Fantastiska rader
fyllda av poetiska ljuvligheter
vackert och härligt!
2016-08-31

    Dan Myrbeck
Vacker, särskilt

dina ögons poesi är så makalöst vacker

att kärlek är allt jag andas i din närhet

2016-08-31

  M:tin
Makalöst berörande vackert!!!!!!
2016-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Men, så fint!
2016-08-31

  Nils-Robert
En poetisk smekning. Välskriven
2016-08-31

    ej medlem längre
Vackra poetiska ordflätor.
2016-08-31

  M M Mannheim VIP
....... och jag din!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP