Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Store Surfaren.

Han störtar, glider, faller, stiger
genom etern, bland moln, bland vågor.

Brädan nuddar knappt något.

När han surfar bland människor
snuddar ytan en annan yta
Surfaren glider snabbt vidare
utan att någonsin stanna upp,
ta mark.

Den Store Surfaren
bärs av luft, vatten
och människor.

Vår nye frälsare,
eller undergångsprofet?




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-31 15:51

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En bra fundering
2016-09-01

  Kim VIP
Ja, det är väl den stora frågan!
2016-09-01

  i af apa
man kan verkligen
undra... frälsare
eller undergångens profet...?

fint glid
i teXten!
2016-08-31

    Sefarge VIP
I cybervärldens
Tvättomat.
Blir vi alla renade
Eller?
Himla smart skaldat
Alltså!
:)
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram