Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munhugg.

 

 

Vräker morgon över gräset

står, daggen som en sång. Torrdocka.

Samurajhänder övar strid. Inuti,

munhugger kammussla. Kryper

kroppseget, sekret. Skriver stum.

Sida vid sida här

bredvid.

Andedräkters sublimering, impulsstyrt

blickfång ( skoskav).

Spänner käkar som luft.

Lyfter/ min bubbla 

i din mun.

 

 

 

 

Poff!

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-31 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pulver och våta kanaler
katapulter+
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo