Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alice i underkläderna


och hon bara står där
helt och hållet oberörd
i sin egen lilla värld

en käftsmäll som inte syns
men dubbelt kännbar
så utanför det för mig greppbara
det underbara

totalt ogenerad
trots att hon passerade gränsen i förrgår
stöpt i maräng
med extra socker på




Övriga genrer av lillebror
Läst 3064 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-05-18 19:06



Bookmark and Share


  the-Essence-of-Me
Ruggigt bra, Titeln var klockren!
2006-10-14

  osynlig
titeln är fin och fyndig
Vacker text
2006-07-01

  Malina
Grym rubrik och allt annat bättre. Det är kraft i ditt skrivande
2006-05-20

  tonsoku
ojojoj! finemang..! finema(rä)ng. supersnyggt och kraftfullt buddy, och väl värt extra cred!
2006-05-19

  R4ikirI
haha, denna får mig att le. och jag kan känna igen mig i texten med. ^^
snyggt!
2006-05-18

    ettolrahC
Vackert skapat. Sött som bara attan.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lillebror