Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopernikus

Människan är så ensam
Inga gudars ögonsten
Kopernikus lämnade bläcket
svart som rymden
på sin dödsbädd
Det är skrämmande
hur barndomssångerna tystnar
bortom atmosfärens kant
Liksom rummet
när du går

Du bär med dig mina andetag
som en imma mot din själ
Människan är så ensam
Det stora intet är här




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-31 23:29



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mystisk och vacker
2016-09-01

  ett blått spöke
fantastisk
2016-09-01

    Lena Söderkvist VIP
Utslängdheten. Kanske är det rymden, kanske bär vi den inom oss. Men finns gör den. Fint skrivet i alla händelser!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP