Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärlig snedtändning

Förstörelsen av utomhusmiljön i Stockholm

når nya höjder för varje dag

Här på Södermalm märker jag det tydligt

i mitt närområde

Det senaste jag upptäckte

var att någon uppfinningsrik själ

med ett missriktat konstnärligt anlag

hade hällt färg över två järnfundament

vilket framkallat ett slags keramisk effekt

 

Detta är vid passagen över allén

vid Katarina Bangata

Manövern påminde om ett sorts

keramiskt experiment

Tänk om en sådan "begåvning"

istället kunde ägna sig åt

det verkligt konstnärliga

och kunnat bli en ny

Carl- Harry Stålhane

eller Gunnar Nylund ?

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-01 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP