Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem som helst (fundra)

 

 

 

Vem som helst

 

som ser

och obedd ger mig

äkta tjocka yllesockor

i en stund då

livets gummistövlar

är flernumrigt för stora,

föret isande halt

är

i den stunden

 

 

min vän

 

 

 

2016-09-01 22:08

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-01 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dessa rader för mig in i djupa tankar om hur viktigt det är att vi ser, verkligen ser varandra.
2016-09-04

  walborg
Visst blir man lycklig över oväntad omtanke
2016-09-02

  Karina"Kia"
God tanke,välgörenhet...trots att det är halka gå ut i gummistövlar!

God fin vän där!
2016-09-01

    ej medlem längre
Bra definition. Påminner om tanken i "Den barmhärtige samariten"
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP