Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen bön

Oförsonlighet
Trötta dagar
- Hjälp oss att se
Vår egen brist




Fri vers av Cathrin M
Läst 551 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-01 22:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa både den ensamma människan och mänskligheten läser jag in här...våra brister...
2016-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att inte vilja/kunna se att man själv inte är felfri!
2016-09-02

    ej medlem längre
Det är svårt att se sina egna fel. Man har sin stolthet och ser hellre andras!
2016-09-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ja!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M