Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till flicka som gråter i porten till mitt hus.


Varför nöja sig med en relation när du kan ha en kärlek.

 

Du har försökt att göra, trevliga stunder,

Tiggare av kärlek.

Stämde upp, trimmad sparkades, och besegrades.

Du kan inte knacka på den dörren till din näsa en gång porten hade stängds.

 

Varför nöja sig med en relation när du kan ha en kärlek?

En skådespelare kärlek? Tänk dig två gånger.

Han är upp till 30 och någonting.

Du är bara en tonåring flicka.

 

Här i huset fins visa regler om kvinnlig prägel och anständighet.

Så det kanske inga idéer önskar sig mer en kopp café karlen hade lust med dig en gång.

Du är värdig för det och har hela världen framför dig.

 

Men en kvinna ska inte gråta i rododendrons buskar för en karl som har någonting annat för sig i livet, en att skaffa familj.och non-stop relation.

 

Med flickor som värmer trottoaren stenkant i svart nylon strumpbyxa?

Med mobilen i hand och en pack mjölk i hand.

Vet du, du är barnslig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP