Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv (älska mig)

"Jag vill veta mer om dig"

"Det finns inte särskilt mycket att veta" säger jag med ett snett leende och blåser ut röken som för ett väldigt vackert ögonblick fyllt mina lungor.

Tittar ner i marken. Sparkar i gruset. Tittar upp. Skrattar som en fjärils vingar slår till något skämt jag inte brytt mig om att lyssna på. Egentligen är det helt oviktigt. Fullkomligt omedveten om det har han en betydelse för mig, jag vet bara inte vad den är än.

Vi har en opersonlig relation. Vi jobbade ihop, var vänliga och småpratade ofta, sågs ibland på krogen efter några öl och gick hem tillsammans.

Han kysser väldigt bra.
Jag fäster min blick vid hans läppar; han pratar om hur vi borde gå vidare någon annanstans. Jag nickar.

"Jag vill veta allt"

Han stryker sina fingrar genom mitt hår som är uppsatt i en slarvig knut. Leder med mjuka smek mitt ansikte närmare sitt eget. Han ler samtidigt som han kysser mig. Suckar i min mun. Det smakar öl och Camel lights.

Jag är din inatt.




Övriga genrer av schh
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-01 23:05



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Närvarande, bra skrivet
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

schh