Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle Bakom

Från min barndom minns jag en figur

som brukade stå bakom fotbollsmålet

för att hämta upp bollar tillbaka

till matchen

Denna benämning användes senare

i folkmun

för sådana på bygden

som ansågs lite efterblivna

eller annorlunda




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-02 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP