Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland stjärnor och planeter


I?

Du känner mig så

ja du vet vem  jag är

 vår kärlek var den finaste

och den är det fortfarande

jag saknar dig varje dag

vill ha dig här 

om jag bara kunde vända tiden?

leva med dig

 i kärlek

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-04 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP