Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli äldre sjuk & gammal är inte välkommet

Jag ser vad som pågår inifrån
även utanför märker folk mer
hur livet har blivit för många
hemlandet faller klart ner

Jobbar med sjuka och svaga
många äldre som får min hand
gör allt i min makt för att hjälpa
med många byggt starka band

Mitt blodtryck går ofta i höjden
blir så arg över stressen vi har
hela tiden ska tiden räknas...
skynda skynda liten tid kvar

Pressen är dagligen på kartan
så mycket ska göras var dag
försöker ta hand om min hälsa
så jag orkar ta nya tag

Man är ute i alla sorts väder
långa avstånd att ta sig till
politiker har inget hjärta
spara pengar det enda de vill

Allt i Sverige håller på att sjunka
som Titanic i mörkaste hav
tänker på gamla som slitigt
sin kraft till landet gav

Politikerna trampar på dem
men betala massa skatt det går bra
vi har en av världens högsta
de som bestämmer är inget att ha

Går inte att blunda för sanningen
från norr till söder man ser
från öst till väst det knakar
inte många som längre ler









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-16 15:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Bra - tack!
2022-08-17

  Bibbi VIP
Delar på fb
2022-08-17

  Bibbi VIP
Så sant min Vän!
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP