Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om

Om din mun var en flod
skulle jag bada varje dag
från gryning till kväll
Om din kropp var en sol
skulle jag värma mig hela tiden
från tidigt till sent
Om ditt huvud var ett tak
skulle jag ha det som en stor hatt
och bära den i alla årstider
Jag vill bada med din sol och gå omkring med din hatt




Fri vers av Minona
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-03 15:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
LJUVLIG, bara så LJUVLIG,
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona