Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen annan når in (2016)


Det är märkligt
jag som aldrig ville
är ändå här i tomheten..
fan!, vad jag längtar..

efter dig..

det är som spår i sanden
inget klart där att finna
har jag stirrat mig blind
på mitt eget hjärta..

var är du..?

livet är en snara
det går, att leva ändå
men inte utan den pusselbit
du på vägen skapade..

kom..

innan jag är förgången..

kom...




Fri vers av Järnkatten
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-03 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten